Så bokar du tid

Vi flyttar snart till ny hemsida på Meliva.se – besök oss där redan nu >>

Så här gör du för att boka tid på Meliva Sibylleklinikens vårdcentral – det finns tre sätt:

Tidsbokning med BankID

Du som loggat in tidigare kanske märker att vi nu ser lite annorlunda ut i vår digitala klinik – vi är nu en del av Meliva, en svensk vårdgrupp. I övrigt är vårt erbjudande detsamma – god vård med hög tillgänglighet. Läs mer om vårt namnbyte och om Meliva >>

Meliva

Telefon

Ring och prata med sjuksköterska eller undersköterska som guidar dig rätt. Telefonnummer: 077-444 03 04 (telefontid vardagar kl. 8-12 och 13-17).

Boka tid online

I vår digitala klinik kan du både boka tid, eller chatta direkt med läkare, sjuksköterska eller undersköterska här på Sibyllekliniken. Tjänsten är kostnadsfri, allt du behöver göra är att logga in med BankID här.

Boka via 1177

Du kan också boka din tid via 1177 – logga in här.

Om tidsbokning på vårdcentral

När du pratar med oss försöker vi alltid hitta den bästa lösningen för dig och se till att du får hjälp så snart som möjligt.

Vissa tjänster, som exempelvis vaccination är enkla att boka direkt i vår digitala klinik där du ser lediga tider och väljer den som passar dig. Logga in här för vaccinationsbokning.

Lista dig

I region Stockholm kan du fritt lista dig på en huvudsaklig vårdcentral. Du väljer då den som din fasta vårdcentral. Det är inget krav att vara listad för att kunna boka tid men det gör det enklare för vårdcentralen att erbjuda dig vård med långsiktig koll på just din situation, samt att vi kan planera våra vårdresurser bättre.

Att lista sig är enkelt – logga in här (via 1177), bocka i rutan ”Jag godkänner” och klicka på ”Byt mottagning”.

Du kan bara vara listad på en vårdcentral i taget, och du har rätt att byta igen om du inte skulle bli nöjd. Läs mer om att lista sig.

Välkommen till oss på Meliva Sibyllekliniken!

Lista dig på Sibyllekliniken