Lista dig hos oss

Du och din familj är välkommen att lista dig/er på Sibyllekliniken Östermalms vårdcentral. Du får då tillgång till både våra fysiska och digitala vårdtjänster.

Välj vårdcentral på 1177

Att lista sig innebär att du utan kostnad väljer Sibyllekliniken som din primära vårdcentral (eller husläkarmottagning, som det också kallas). Du kan alltid byta vårdcentral utan kostnad, och du har också alltid rätt att söka vård även på en annan vårdcentral.

Listning kan ske på följande sätt:

1. Lista dig direkt online

• Du loggar in på 1177.se (med Bank ID)
  • Bocka i rutan för att godkänna villkoren, och klicka på knappen ”Byt mottagning”.
    Välj vårdcentral Östermalm Sibyllekliniken
  • Klart!

2. Fyll i formulär (papper) och lämna in på vårdcentral

1. Fyll i och lämna in listningsformulär till oss. Se nedan länkar.
    För barn
    För vuxna
  2. Besök oss på Karlavägen 56, 114 49 Stockholm och lista dig direkt.

Välj vårdcentral på 1177

Digital klinik och e-tjänster via 1177

Vår digitala klinik är öppen för dig som vill chatta med läkare, boka en tid för vaccination eller har allmänna frågor.

Som listad hos Sibylleklinikens vårdcentral har du alltså möjlighet att välja mellan både fysisk eller digital kontakt.

Vårdcentralen kopplad till 1177

Vår husläkarmottagning är också kopplad till 1177 för att det ska vara lättare för dig att hantera dina vårdärenden. Du kan på ett enkelt och säkert sätt boka, omboka och avboka tid. Du kan förnya dina recept och se hur många uttag du har kvar.

Du kan också och få tillgång till din journal och ladda ner läkarintyg som ska skickas till t.ex. Försäkringskassan.